<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PBTQHC" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

De 'booster' voor je totale aantal beoordelingen!

Je wilt je beoordelingssterren in je Google Ads advertenties prominent weergeven, maar het ontbreekt je nog aan het benodigde aantal klantbeoordelingen? De lokale beoordelingen van Trusted Shops bieden een extra bron voor het krijgen van feedback. De positieve beoordelingen van vestigingsklanten kun je vervolgens gebruiken als 'booster' voor je totale aantal beoordelingen.

Beoordelingen van afzonderlijke vestigingen kunnen worden gebundeld met de beoordelingen van je online shop. Zo kun je op efficiënte wijze het benodigde aantal beoordelingen voor Google verzamelen.

Feedback analyseren: Maak gebruik van de feedback van je klanten om de producten en diensten van je vestigingen te optimaliseren, te vergelijken, en om zo je omzetresultaten te verbeteren.

Online zichtbaarheid: Laat online zien hoe goed je bent. Immers, 87% van de consumenten maken gebruik van het internet om informatie over lokale winkels te krijgen.

Nu activeren!

Beoordelingen verzamelen

Vele mogelijkheden voor vele sterren: Of het nu een tablet-app, e-mail of QR-code betreft – op welke manier je het meest effectief lokale klantbeoordelingen kunt verzamelen, hangt af van diverse factoren zoals het soort klant of de grootte van de winkel. Wij geven je graag advies over het best passende medium voor het verzamelen van beoordelingen voor jouw bedrijf.

Beoordelingen weergeven

Op je beoordelingsprofiel

Voor het weergeven van je lokale beoordelingen krijgt elk van je vestigingen een eigen beoordelingsprofiel, dat wil zeggen, een SEO-geoptimaliseerde landingspagina die gemakkelijk bij Google kan worden gevonden

Op je website

Met de Trustbadge of de Review Sticker worden je positieve beoordelingen op je pagina als testimonials weergeven en door Google herkend als Unique Content (SEO-effecten).

In je advertenties bij Google Ads

Verzamelde beoordelingen kunnen worden geactiveerd bij je Google Ads advertenties en Google Shopping – dat zorgt voor hogere klikratio's en meer traffic in je shop.

Nu activeren!

Je mag ons ook bellen.
We staan graag voor je klaar om je verder te helpen.