WooCommerce Integratie gids

Integrate the Trustbadge into your WooCommerce website!

Voeg de Trustbadge® toe aan WooCommerce

Stap 1

Om de Trustbagde® in uw WooCommerce webwinkel te activeren, heeft u de Trusted Shops plugin nodig. Deze kunt u hier downloaden. Op deze pagina vindt u ook verdere informatie over de plug-in en de verschillende integratie mogelijkheden. Installeer de module via uw Admin Panel, door gebruik te maken van de functies Plugins >> Add new >> Install now.

Stap 2

Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op Plugins >> Installed Plugins>> Woocommerce Trusted Shops. Activeer de plug-in en ga verder naar Settings.
Let op: Heeft u de Trustbadge® in een eerder stadium handmatig geïntegreerd, moet u deze verwijderen voordat u verder gaat.

Stap 3

Voeg hier uw Trusted Shops ID (beginnend met X…) in en sla de configuratie op. Uw Trusted Shops ID kunt u bijvoorbeeld in uw My Trusted Shops account vinden.

WooCommerce Trustbadge code integration

Dat was het al! U heeft de Trustbadge® succesvol geïntegreerd.
U kunt er ook voor kiezen de Trustbadge op een andere plek te plaatsen of zonder sterretjes te tonen.

Productbeoordelingen integreren

Als u gebruik maakt van de Trusted Shops productbeoordelingen, kunt u ook het verzamelen en tonen hiervan op de productpagina activeren en configureren:

WooCommerce Trustbadge code integration

De weergave van de productbeoordelingen kunt u met behulp van verdere parameters aan het uiterlijk van uw webwinkel aanpassen. U kunt zowel de kleur van het frame rondom de box als ook de kleur en maat van de sterretjes veranderen.

Met behulp van onze Google Integratie kunnen de productbeoordelingen ook bij Google Shopping worden getoond. U kunt hier invoeren welke attributen van de GTIN moeten worden gebruikt. Let wel op: dit is geen standaardinstelling in WooCommerce - de attributen moeten handmatig worden ingevoerd. Deze oplossing is niet  mogelijk als u met variabele product werkt.

De Trustbadge rechts onder of elders in uw webwinkel tonen? Responsive design deactiveren? De weergave van de productbeoordelingen aanpassen?