Shopify Integratie gids

Integrate the Trustbadge into your Shopify website!

Voeg de Trustbadge® toe aan uw Shopify-webwinkel

Stap 1

Als gebruiker van Shopify heeft u recht op een gratis Trusted Shops-plugin die verkrijgbaar is via de Shopify App Store. Installeer deze.

Let op: Mocht u de Trustbadge® al handmatig hebben geïnstalleerd, verwijder deze dan eerst voordat u verder gaat.

Stap 2

Open vervolgens het configuratiemenu in het back-end van uw Shopify-webwinkel onder Apps >> Installed Apps >> Trusted Shops Customer Reviews. Voeg zoals beschreven de code op de bestellingsbevestigingspagina toe en voer vervolgens uw Trusted Shops-ID in (beginnend met X...). U kunt uw ID bijvoorbeeld vinden in uw My Trusted Shops-account.

Shopify Trustbadge code integration

Stap 3

Mocht u Trusted Shops-productbeoordelingen verzamelen, dan moet u de Review Sticker configureren om de productbeoordelingen te laten weergeven op de pagina's met gedetailleerde productinformatie in uw webwinkel. U kunt een introductietekst (Intro Text) toevoegen en de kaderkleur (Border Color) van de Review Sticker aanpassen aan de kleur van uw webwinkelinterface.

Schakel de weergave van productbeoordelingen uit: Display Product Reviews "Off", wanneer u geen Trusted Shops-productbeoordelingen verzamelt.

Sla deze instellingen op.

En dat was het al! U heeft met succes de Trustbadge® geïnstalleerd! U kunt gebruik maken van de Review Collector om uw klanten te vragen om een beoordeling te geven en verder lezen om erachter te komen hoe u informatie die u nodig heeft in Shopify kunt downloaden!

Wilde u de Trustbadge® liever ergens anders in uw webwinkel plaatsen?

SWilt u de Trustbadge® liever ergens anders laten weergeven dan rechts onderin? De Custom Trustbadge® is precies wat u nodig heeft!
Verricht eerst de stappen 1 en 2 zoals hierboven beschreven. Zet de geavanceerde modus aan om de code van uw Trustbadge® aan te passen: Advanced Mode "On". Volg daarna deze eenvoudige instructies op.
U hoeft de container <div> niet handmatig in de bestellingsbevestigingspagina in te voegen; de Shopify-plugin doet dit automatisch voor u.

Review Collector: Vraag uw klanten om een beoordeling te plaatsen

Stap 1

Meld u aan in het back-end van uw Shopify-webwinkel en selecteer Orders in het menu. Klik op Export boven aan de pagina en selecteer de bestellingen van de afgelopen 2 - 3 maanden door te kiezen voor de optie Export orders by date. SelecteerCSV for Excel en klik op Export Orders. U ontvangt uw CSV-bestand per e-mail, slaat het op en opent het in een spreadsheetprogramma op uw computer (bijv. Microsoft Excel). Het is belangrijk dat u het bestand in Excel opent via het tabblad Data. Kies in de groep Get external Data de optie From Text. In het nu geopende venster Text Import Wizard moet u de optie Delimited selecteren. In de volgende stap vinkt u Comma als scheidingsteken aan en klikt u op de knop Done. De import in Excel is hiermee afgerond.

Stap 2

U dient nu enkele van de kolommen hiervan naar een nieuw spreadsheet te kopiëren in onderstaande volgorde: Email, Bestelnummer, Voornaam en Achternaam. Open een nieuw spreadsheet en kopieer de bovengenoemde kolommen uit het vorige spreadsheet. Zodra u dit heeft gedaan verwijdert u de eerste regel (die de titels van de kolommen bevat) in het nieuwe spreadsheet. Sla dit nieuwe spreadsheet als .xls of.xlsx bestand op op uw computer.

Stap 3

Log in bij My Trusted Shops. Daar vindt u het tabblad Review Collector onder het menu-item Beoordelingen. Volg drie eenvoudige stappen op: upload het spreadsheet dat u heeft aangemaakt en selecteer het sjabloon dat u wilt gebruiken. Klik vervolgens op de knop bevestigen om de e-mails naar uw klanten te sturen. Gefeliciteerd, u zult op korte termijn nieuwe beoordelingen ontvangen.