Lightspeed integratie gids

Voeg de Trustbadge® aan uw Lightspeed (voormalige SEOShop) webwinkel toe.

Stap 1

Als gebruiker van Lightspeed heeft u beschikking tot de gratis Trusted Shops app. Hiermee kunt u de Trustbadge® gemakkelijk en snel integreren.

De app is in de App Store beschikbaar en kan op de normale wijze aan uw Lightspeed-Installatie worden toegevoegd.

Mocht u de Trustbadge® op een eerder moment handmatig hebben toegevoegd, vragen wij u deze te verwijderen voordat u de app configureert.

U kunt nu bij uw Lightspeed BackOffice inloggen en de app installeren.

Stap 2

Nadat de installatie succesvol is afgerond, klikt u op de app om verder te gaan naar het Viewsion App Center, waar u de configuratie kunt uitvoeren. Op deze locatie moet u uw Trusted Shops ID (beginnend met X…) invoeren. Deze vindt u bijvoorbeeld in uw My Trusted Shops-account.

De Trustbadge® wordt automatisch aan de betreffende front-end talen aangepast.

Klik vervolgens op Add om naar de volgende opties voor de configuratie te gaan.

Hier kunt u kiezen of u de Trustbadge met of zonder beoordelingsscore wenst te tonen (variant) of deze hoger op de pagina wilt plaatsen (Y offset).

Vergeet niet de wijzigingen op te slaan. De Trustbadge® zal binnen enkele minuten (nadat de Lightspeed-cache is bijgewerkt) zichtbaar zijn in uw storefront.

Herhaal de bovenstaande stappen als u meerdere lidmaatschappen voor meerdere talen bij Trusted Shops heeft afgesloten.

Uw Trustbadge® is nu succesvol geïntegreerd! Vanaf nu hebben uw klanten na het beeindigen van hun aankoop de mogelijkheid om de gratis kopersgarantie te activeren (zodra de audit succesvol is afgerond) en een beoordelingsverzoek te ontvangen. Om voorgaande klanten uit te nodigen om een beoordeling achter te laten, kunt u nu al beginnen met het verzenden van emails door middel van de Review Collector!

Productbeoordelingen integreren

Als u gebruik maakt van de Trusted Shops productbeoordelingen, kunt u het verzamelen en tonen hiervan op de productpagina activeren en configureren:

De weergave van de productbeoordelingen kunt u met behulp van verdere parameters aan het uiterlijk van uw webwinkel aanpassen. U kunt zowel de kleur van het frame rondom de box als ook de kleur en maat van de sterretjes veranderen.

De Trustbadge rechts onder of elders in uw webwinkel? Responsive design (de)activeren? De weergave van de productbeoordelingen aanpassen?