osCommerce Integratie gids

Integrate the Trustbadge into your osCommerce website!

Voeg Trustbadge® toe aan uw osCommerce winkel

Stap 1

Voeg onderstaande HTML code in in uw Bevestigingspagina (Bedanktpagina) van uw winkel. Om dit te doen, logt u in in het filesysteem van uw osCommerce installatie en open het volgende file:/osCommerceInstallation/catalog/checkout_success.php

Voordat u het file bewerkt, maakt u a.u.b. een geschikte backup om gemaakte veranderingen achteraf wellicht weer terug te zetten.
Scroll naar beneden naar het einde van de pagina, en zoek naar het gedeelte </form>. Vul de volgende code rechts onderin, onder </form>:

<?php
/********************************************
* Variables needed for Trusted Shops PopOut-Card,
* Please do not remove!
********************************************/
$ts_orders_query = tep_db_query("select orders_id, customers_email_address,customers_id, currency from " . TABLE_ORDERS . " where customers_id = '" . (int)$customer_id . "' order by date_purchased desc limit 1");
$ts_orders_query_total = tep_db_query("select value from " . TABLE_ORDERS_TOTAL . " where orders_id = '" . (int)$orders['orders_id']."'");
$ts_orders = tep_db_fetch_array($ts_orders_query);
$ts_orders_total = tep_db_fetch_array($ts_orders_query_total);
$ts_email = $ts_orders['customers_email_address'];
$ts_ordernr = $ts_orders['orders_id'];
$ts_curr = $ts_orders['currency'];
$ts_amount = $ts_orders_total['value'];
$ts_kdnr = $ts_orders['customers_id'];
?>

<div id="trustedShopsCheckout" style="display: none;">
<span id="tsCheckoutOrderNr"><?php echo $ts_ordernr; ?></span>
<span id="tsCheckoutBuyerEmail"><?php echo $ts_email; ?></span>
<span id="tsCheckoutBuyerId"><?php echo $ts_kdnr; ?>"</span>
<span id="tsCheckoutOrderAmount"><?php echo $ts_amount; ?></span>
<span id="tsCheckoutOrderCurrency"><?php echo $ts_curr; ?></span>
</div>

Sla nu uw veranderingen op en switch deze naar de server.

osCommerce Trustbadge code integration

Stap 2

Vul uw unieke Trusted Shops ID in in de relevante box en uw persoonlijke integratie code wordt gegenereerd.

Kopieer nu de gegenereerde code in uw clipboard.

Stap 3

Log wederom in in het filesysteem van uw osCommerce installatie. Open het file/osCommerceInstallation/catalog/includes/template_bottom.php. Scroll naar de onderkant van het file, zoek voor het gedeelte </body>. Vul de gekopieerde code uit Stap 2 in, in het veld rechts boven deze zin. Sla uw veranderingen weer op, en zet het op uw server.

U hebt de Trustbadge® succesvol geïntegreerd, gefeliciteerd! Het goede nieuws is dat uw Trustbadge® nu al automatisch beoordelingsverzoeken verstuurt. Om voorgaande klanten uit te nodigen om een beoordeling achter te laten kunt u nu al beginnen met het gebruiken van de Review Collector!