ePages Integratie gids

Integrate the Trustbadge into your epages website!

Trustbadge® integreren met ePages en systemen die op ePages gebaseerd zijn

ePages of ePages Now?

Voor ePages Now is er een afzonderlijke integratiehandleiding. Om erachter te komen welke integratiehandleiding de juiste is voor u, hoeft u alleen maar even in uw back-end te kijken.

Als het hoofdmenu zich aan de linkerkant bevindt, gebruikt u ePages Now en staat HIER de juiste integratiehandleiding. Mocht het hoofdmenu zich bovenaan bevinden, is deze integratiehandleiding de juiste.

Stap 1

Als gebruiker van ePages beschikt u vanaf versie 6.17 over een geheel nieuwe Trusted Shops-plugin waarmee u de Trustbadge® nu nog efficiënter kunt integreren. Wanneer u deze versie nog niet tot uw beschikking heeft, zal uw provider u deze op korte termijn ter beschikking stellen.

Heeft u de Trustbadge® in een eerder stadium al handmatig geïntegreerd, dan moet u die verwijderen. Bij vragen over hoe u de Trustbadge® na handmatige integratie weer verwijdert, kunt u contact met ons opnemen via productintegration@trustedshops.com.

Stap 2

Open vervolgens in het back-end van uw ePages-shop het configuratiemenu onderMarketing >> Trusted Shops. Voer hier uw Trusted Shops ID (beginnend met X…) in. Deze vindt u bijv. in uw My Trusted Shops account. Of voer verder naar beneden in stap 3 de URL van uw webwinkel in het tekstveld in om uw Trusted Shops ID te bepalen.
Klik nu op Save om naar de code-invoer te gaan.

Stap 3

Kies nu onder Language de taalversie van het front-end waarin de Trustbadge® moet worden weergegeven. Maak nu met behulp van de code-generator uw individuele Trustbadge®-code.
Kopieer de gegenereerde code naar het klembord en voeg deze vervolgens in het vrije tekstveld Trustbadge®-Code van uw ePages back-end in.

Actualiseer als laatste stap de ePages pagina-cache met de hierboven weergegeven button.

En daarmee heeft u de Trustbadge® al met succes geïntegreerd! Vanaf dit moment hebben uw klanten meteen na afsluiting van de aankoop de mogelijkheid om de kosteloze geld-terug-garantie te boeken en zich te laten herinneren aan de afgifte van een beoordeling. Om uw bestaande klanten een beoordelingsverzoek toe te sturen, kunt u gebruik maken van de Review Collector.