ekmPowershop Integratie gids

Integrate the Trustbadge into your ekmPowershop website!

Voeg Trustbadge® toe aan uw ekmPowershop winkel

Stap 1

Voeg onderstaande HTML code in in uw Bevestigingspagina (Bedanktpagina) van uw winkel. Om dit te doen, logt u in in de back end van uw ekmPowershop en selecteerSettings >> Checkout. Scroll naar beneden en klik op de Order Complete graphic in de sectie Checkout Flow. Selecteer een betaalmethode en wissel naar de Source view in de editor. Vul de code in die u onderaan deze instructie vind en klik op Update aan het einde van pagina.

<div id="trustedShopsCheckout" style="display:none;">
<span id="tsCheckoutOrderNr">[ekm:order_number]</span>
<span id="tsCheckoutBuyerEmail">[ekm:customer_email]</span>
<span id="tsCheckoutOrderAmount">[ekm:totalcost_number_only]</span>
<span id="tsCheckoutOrderCurrency">EUR</span>
</div>

Herhaal deze stap voor elke betaalmethode die in uw webwinkel geconfigureerd is.

ekmPowershop Trustbadge code integration

Stap 2

Vul uw unieke Trusted Shops ID in in de relevante box en uw persoonlijke integratie code wordt gegenereerd.

Kopieer nu de gegenereerde code in uw clipboard.

Stap 3

Vanuit uw backend van uw ekmPowershop, klikt u op Design en dan op uw huidige Theme. Klik op de button met het kleine penseeltje en selecteer Edit in de custom mode. Scroll naar beneden tot het einde van het tekstveld, zoek naar het gedeelte</div><!--footer-->. Voer de gekopieerde code van stap 2 in, en bewaar de settings.

U hebt de Trustbadge® succesvol geïntegreerd, gefeliciteerd! Het goede nieuws is dat uw Trustbadge® nu al automatisch beoordelingsverzoeken verstuurt. Om voorgaande klanten uit te nodigen om een beoordeling achter te laten kunt u nu al beginnen met het gebruiken van de Review Collector!