Eén code, vele mogelijkheden

Directe integratie in slechts enkele stappen

Heeft u voor uw winkelsoftware hier geen specifieke integratieaanwijzingen gevonden? Informeer ons a.u.b. per e-mail, zodat wij in de toekomst ook voor uw webwinkelsoftware een specifieke instructie beschikbaar kunnen stellen.

Om de Trustbadge ook vandaag al in uw webwinkel te kunnen integreren, hebben wij op deze pagina een algemene integratiehandleiding voor uw ontwikkelaar opgenomen. Met een beetje programmeerkennis is ook deze integratie in enkele minuten uitvoerbaar.

Stap 1:

Vul uw Trusted Shops-ID in om uw persoonlijke Trustbadge® Code te genereren.

Stap 2:

Kopieer deze code in de voettekst van uw shoptemplate direct voor de sluitende </body>-tag. De Trustbadge® is dan op elke pagina van uw webwinkel te zien en met name ook op de bevestigingspagina voor de bestellingen. U bent er bijna, maar er ontbreekt nog één stap.

Stap 3:

Voor de automatische verzameling van klantbeoordelingen en om uw klanten de mogelijkheid te bieden om de garantie af te sluiten heeft de Trustbadge® nog een klein beetje extra nodig. Die wordt mogelijk gemaakt door het opnemen van een <div>-element op de bevestigingspagina voor bestellingen (bedankpagina). De Trustbadge®opent vervolgens automatisch de zogeheten Trustcard, biedt uw klant de geld-terug-garantie aan of verzoekt om de aankoop te beoordelen.

Om te vermijden dat uw klanten opnieuw informatie moeten invullen, dient de integratiecode alle benodigde gegevens te bevatten. In de voorbeeld-code hieronder ziet u waarden reeds ingevuld die bij een bestelling doorgegeven worden. Vervang de genoemde waarden door de desbetreffende data van een bestelling. Dit kunt u doen door de waarden van de parameters als programmeertaal die u gebruik in uw eigen shopsysteem in te vullen.

<div id="trustedShopsCheckout" style="display: none;">
<span id="tsCheckoutOrderNr">2016-05-21_001</span>
<span id="tsCheckoutBuyerEmail">my-customer@mail.test</span>
<span id="tsCheckoutOrderAmount">4105.95</span>
<span id="tsCheckoutOrderCurrency">EUR</span>
<span id="tsCheckoutOrderPaymentType">WIRE TRANSFER</span>
<span id="tsCheckoutOrderEstDeliveryDate">2016-05-24</span></div>

In PHP zou het e-mailadres er ongeveer zo uit kunnen zien, waarbij $customer_emailin dit voorbeeld overeenkomt met het e-mailadres van de klant in uw shopsysteem:

<span id="tsCheckoutBuyerEmail"><?php echo $customer_email; ?></span>

Integreer ook uw productbeoordelingen:

Om productbeoordelingen te kunnen verzamelen, voegt u de productgegevens uit het winkelwagentje toe aan het <div>element. Volg hiervoor onze instructies voor het correct integreren van productbeoordelingen.

Klaar! De Trustbadge® is inclusief alles functies in uw webshop geïntegreerd.