Support: Traffic-pakket

Hoe worden uw bezoekers klanten en hoe kunt u uw klanten overtuigen om vaste klanten te worden? Met passende aanbiedingen op het juiste moment. Het Trusted Shops Traffic-pakket maakt het voor u mogelijk om verschillende campagnes doelgericht te sturen. U brengt meer profiel-bezoekers naar uw shop, zorgt dat bezoekers in uw shop blijven en u reactiveert klanten om nogmaals bij u te kopen.

Nu configureren en activeren

Hoe activeer ik het Traffic-pakket?

Het Traffic-pakket kunt u bijboeken via het Upgrade-Center - Login met uw Trusted Shops account. Zodra u dit hebt gerealiseerd, kunt u de configuratie vinden onder Meer > Traffic-pakket.

Wat omvat het Traffic-pakket?

Het Traffic-pakket bestaat uit drie elementen: het uitgebreide shop-profiel, de Exit Intent Popup en de aanbiedingen op de bevestigingspagina nadat een beoordeling werd gegeven. U kunt elk element afzonderlijk activeren en via de pijl aan de rechterkant configureren.

TP B2B Auswahl NL.png

1. Uitgebreide shop-profiel:

Lok klanten naar uw shop. Het beoordelingsprofiel biedt u de mogelijkheid om op een prominente plaats een link te plaatsen naar een campagne-pagina van uw shop en naar een kortingscoupon. Daarvoor moet u een tegoedbon hebben opgesteld. Als u dit hebt gerealiseerd, voert u de tekst voor de campagne in, een bestemming voor de knop voor de campagne (URL) bijvoorbeeld een speciaal voor uw campagne gemaakte landingpage en de tekst voor de knop voor de campagne, waarna de betreffende tegoedbon geselecteerd kan worden. Op deze manier hebt u de mogelijkheid de campagne of alleen op te slaan of direct te activeren. Om de tegoedbon 'live' te zien, klikt u op de knop 'Shop-profiel opvragen'.

TP B2B Bewertungsprofil NL.png

2. Exit Intent Popup: Bezoekers op uw site laten blijven

Zodra een bezoeker uw shop wil verlaten, verschijnt een pop-up met een kortingscode. Hiermee heeft de klant een goed argument om op uw site te blijven. U hebt hier de mogelijkheid om ofwel een standaard tegoedbon (zie onderstaande afbeelding), ofwel een bij uw shop passende, individuele inhoud ter beschikking te stellen. Ook kan de periode voor het tonen van de tegoedbon worden ingesteld. Standaard is deze periode ingesteld op 10 seconden.

TP B2B EIP NL.png

3. Aanbiedingen op de pagina waarop u de klant dankt voor de beoordeling: Maak vaste klanten van passanten

Na ontvangst van de producten geven veel klanten een beoordeling aan uw shop. Op de bevestigingspagina die hierna wordt getoond, kunt u een aanbieding plaatsen die uw klanten stimuleert om nogmaals bij u te kopen. Voer de tekst voor de campagne in, een bestemming voor de knop voor de campagne (URL) bijvoorbeeld een speciaal voor uw campagne gemaakte landingpage waarop u de klant dankt voor de bestelling, de tekst voor de knop voor de campagne, waarna de betreffende tegoedbon geselecteerd kan worden. Op deze manier hebt u de mogelijkheid de campagne of alleen op te slaan of direct te activeren.

TP B2B Bewertungsbestätigungsseite NL.png