Magento integratie gids

Integrate the Trustbadge into your Magento website!

Trustbadge® invoegen in Magento

Stap 1

Als gebruiker van Magento heeft u beschikking tot een kosteloze Trusted Shops plug-in op Magento Connect (Magento 1.x) of Magento Marketplace (Magento 2.x). Door deze regelmatig te updaten, bent u altijd verzekerd van de nieuwste versie.

Let op: Heeft u de Trustbadge® in een eerder stadium handmatig geïntegreerd, moet u deze verwijderen voordat u verder gaat.

Stap 2

Open in de backend van uw Magento-shop het configuratiemenu onder System >> Configuration >> Services >> Trusted Shops. Voeg hier uw Trusted Shops ID (beginnend met X…) in en sla de configuratie op. Uw Trusted Shops ID kunt u bijvoorbeeld in uw My Trusted Shops account vinden.

Magento Trustbadge code integration

Dat was het al! U heeft de Trustbadge® succesvol geïntegreerd!

U kunt er ook voor kiezen de Trustbadge op en andere plek te plaatsen en met of zonder zonder beoordelingsscore te tonen.

Productbeoordelingen integreren

Stap 1

Als u gebruik maakt van de Trusted Shops productbeoordelingen, kunt u het verzamelen en tonen hiervan op de productpagina activeren en configureren:

Magento Trustbadge code integration

De weergave van de productbeoordelingen kunt u met behulp van verdere parameters aan het uiterlijk van uw webwinkel aanpassen. U kunt zowel de kleur van het frame rondom de box als ook de kleur en maat van de sterretjes wijzigen.

Stap 2

Met behulp van onze Google Integratie kunnen de productbeoordelingen ook bij Google Shopping worden getoond. U kunt hier dan invoeren welke GTIN, Brand en MPN attributen moeten worden gebruikt. Let wel op: dit is geen standaardinstelling in Magento - de attributen moeten handmatig worden ingevoerd.

De Trustbadge rechts onder of elders in uw webwinkel tonen? Responsive design (de)activeren? De weergave van de productbeoordelingen aanpassen?