LightspeedIntegratie gids

Voeg de Trustbadge® aan uw Lightspeed (voormalige SEOShop) winkel toe

Stap 1

Als gebruiker van Lightspeed heeft u beschikking over de gratis Trusted Shops app. Hiermee kunt u de Trustbadge®  integreren.

De app zelf is in de App Store beschikbaar en kan op de normale manier aan uw Lightspeed-Installatie worden toegevoegd.

Mocht u de Trustbadge® al op een eerder moment handmatig hebben toegevoegd, vragen wij u deze te verwijderen voordat u de app configureert.

Nu op uw Lightspeed BackOffice inloggen en de app installeren.

Stap 2

Nadat de installatie succesvol is afgerond, gaat u d.m.v. het klikken op de app verder naar Viewsion App Center, waar u de configuratie kunt uitvoeren. Op deze locatie kunt u uw Trusted Shops ID (beginnend met X…) invoeren. Die vindt u bijv. in uw My Trusted Shops-account.

De Trustbadge® wordt automatisch aan de betreffende Front-end-talen aangepast.

Klik vervolgens op Add om naar de volgende opties voor de configuratie te gaan.

Hier kunt u kiezen of u de Trustbadge zonder Rating ster (variant) of met afstand van de rechterbenedenhoek van uw winkel Instelling (Y offset) toont.

U kunt nu uw wijzigingen opslaan. De Trustbadge® zal binnen enkele minuten (nadat de Lightspeed-cache bijgewerkt werd) zichtbaar zijn in het Storefront.

Herhaal de stappen als u meerdere lidmaatschappen voor meerdere talen bij Trusted Shops geboekt hebt.

Uw Trustbadge® is nu succesvol geïntegreerd! Vanaf nu hebben uw klanten na het afsluiten van hun aankoop de mogelijkheid om gratis de geld-terug-garantie te activeren en een bericht te ontvangen ter herinnering om een beoordeling te geven. Om voorgaande klanten uit te nodigen om een beoordeling achter te laten kunt u nu al beginnen met het gebruik van de Review Collector!

Productbeoordelingen integreren

Als u gebruik van de Trusted Shops productbeoordelingen maakt, kunt u ook het verzamelen en tonen van beoordelingen op de productpagina activeren en configureren:

De weergave van de productbeoordelingen kunt u met hulp van verdere parameters aan het uiterlijk van uw webwinkel aanpassen. U kunt zowel de kleur van het frame rondom de box als ook de kleur en maat van de sterretjes veranderen.

De Trustbadge rechts onderen of elders in uw webwinkel? Afzetten van de responsive uitbeelding? Het tonen van de productbeoordelingen aanpassen?